Despre noi

Cu o experienta de peste 27 de ani in domeniul gastronomiei, avand in componenta sa profesionisti desavarsiti si bucatari italieni,  ACI - Associazione Cuochi Italiani a luat nastere in anul 2019 avand ca prim obiectiv sustinerea si promovarea bucatariei mediteraneene si italiene, promovarea “figurii bucatarului” ca promotor de sanatate, precum si dezvoltarea unor proiecte cu privire la educatia alimentara, informare si formare in institutiile scolare la nivel national.

Ne adresam tuturor bucatarilor, bucatarilor sefi, pizzari, patiseri, elevii ai  şcolilor alimentare, directori de institutii scolare, autorităţi, jurnalişti, sustinatori ai gustului, adepţi ai unei alimentaţii corecte, iubitori ai Bucătariei Mediteraneene - Patrimoniu Unesco, cu scopul de a lua în considerare oportunitatea de a deveni membru al "Associazione Cuochi Italiani", avand posibilitatea de a participa la viaţa asociaţiei şi a oferi propria contribuţie profesională, primind in schimb o meritată recunoaştere morală şi materială.